ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ПРОМОЦИЈА НА ВТОРАТА КНИГА НА МИМИЦА ЈОСИФОВСКА

Денес 15.01.2019, во Народниот театар во Гевгелија ќе се одржи промоција на втората книга на Мимица Јосифовска насловена „Искрена љубов и солзи“.

Станува збор за  автобиографска книга составена од проза, поезија и автобиографска исповест. Во оваа нова книга авторката забележува: „Сонував за иднината наша, сонувам за минатото, најтешко е да сонуваш за сегашноста. Верувај ми.” 

Промоцијата ќе се одржи во малата сала на Народниот театар во Гевгелија, со почеток во 19 часот, а промотор на книгата ќе биде професорот Тони Аврамов.

 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________