ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

Во просториите на Трансфузионата медицина во Општата болница во Гевгелија беше организирана крводарителска акција од страна на општинската организација на Црвениот крст од Гевгелија.

Во акцијата 10 доброволни дарители даруваа крв, потврдувајќи ја својата хуманост.

Во текот на минатата 2018 година, Црвениот крст на Гевгелија преку организираните крводароителски  акции беа собрани 638 единици на крв. Во крводарителските акции организирани заедно со Службата за трансфузиона медицина во Гевгелија беа собрани 362 единици, а со екипите од Скопје беа собрани 276 единици на оваа драгоцена течност.

 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________