ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ПРВОТО НОВОРОДЕНЧЕ ВО ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА ГОДИНАВА - ЖЕНСКО

Првото новороденче во општина Гевгелија во 2019 година е женско. На 6 јануари, во Општата болница во Гевгелија, се породи Данче Поцкова, која роди женско дете, тешко 3.750 и долго 51 сантиметар. 

Градоначалникот на општина Гевгелија Сашо Поцков денес ја посети во општата болница во Гевгелија среќната мајка и новороденчето и на родителите  Данче и Борче Поцкови им ја честита приновата. Притоа, им врачи 10.000 денари парична помош и пакет со козметика и производи за бебиња, посакувајќи и на новородената жителка на општина Гевгелија среќа, здравје, весело детство и успех во животот.

 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________