ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

ИЗЛЕЗЕ ОД ПЕЧАТ НОВОГОДИШНИОТ „ГЕВГЕЛИСКИ МАГАЗИН“

Излезе од печат новогодишниот број на „Гевгелиски магазин“

во кој на 28 страници се прави пресек на изминатата 2018 година, односно на настаните во општина Гевгелија што ја одбележаа минатата година. Токму и затоа, најголемиот дел од „Гевгелиски магазин“ е посветен на Настани на 2018 година. 

Покрај ова, во новогодишниот магазин може да се прочита и новогодишното интервју со градоначалникот на општина Гевгелија Сашо Поцков. Објавени се и повеќе актуелни написи и очекувања во новата 2019 година, како и редовната хроника на вести од случувањата во општина Гевгелија. 

 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________