ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

Артикли

ПРИЈАВИ КОРУПЦИЈА

Општина Гевгелија како учесник во проектот на УНДП „Поддршка за зајакнување на националниот и локалните системи на интегритет" назначи лице за пријавување мито и корупција во општината.


    Одговорното лице, кое може да се контактира на телефонскиот број:
            034/211-578  или на  e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
е стручно лице обучено за спроведување и мониторинг на рамката на системот за интегритет во Општина Гевгелија.
    На истиот телефонски број  може да се пријави каков и да е облик на мито и корупција во локалната  самоуправа - Општина Гевгелија.
    Целта на овој проект е да се зајакнат капацитетите на локалната власт за воведување мерки за идентификување, спречување и понатамошна превенција на ризиците од корупција.

 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________