ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.

Артикли

ТЕЛЕФОНСКИ ИМЕНИК

Поважни телефони:

Информации   188

Полиција   192

Противпожарна станица   193

Итна помош   194

Точно време   185

Меѓународни разговори   901

 

Општина Гевгелија   034/213-843

034/213-899

034/216-899 

Железничка станица   034/212-033

ЕВН Македонија   034/213-841

Шумско стопанство   034/213-286

Автобуска станица   034/611-003

Пошта- Гевгелија     034/213-813

Пошта- граничен премин   034/230-120

Брза Пошта- Гевгелија   034/9800

Мак.Телеком- Гевгелија   034/213-815

Т-Мобиле Гевгелија   034/213-000

ЈКП- Комуналец   034/212-808

АМСМ- Гевгелија "Дичо Панов"   034/213-987

Здружение на Возачи Центар за Возила Гевгелија   034/213-998

Народен музеј   034/213-660

 

Општа Болница

 

Центар за ментално здравје   034 -214-082

Хирургија   034-213-710/129

Интерно 034-213-710/146

Детско одделение   034-213-710/113

Гинекологија   034-213-710/153

Ренгенологија   034-213-710/151

Невропсихијатрија   034-213-710/115

Физикална терапија   034-231-170

Невропсихијатриска болница – Негорци            034-231-072

  

 

Туристички агенции:

 

Путник   034/216-901

Дори   034/218-421

Одеон   034/217-219, 211-219

 

Пицерии и ресторани

 

Пицерија ˝БАКАРДИ˝, ул. Радован Ковачевиќ- Гевгелија -212-086

Пицерија "ЕНЏОИ", ул. Маршал Тито- Гевгелија -211-007

Пицерија "АЛЧИН", ул.Ристо Фаршинин – Гевгелија -211-022

Пиџерија "ЕЛДОРАДО˝,ул.С.М.Данко- Гевгелија -211-844

Ресторан "ЕЛИТА" ул. 7 Ноември – Гевгелија-213-701

Ресторан ˝БОКО˝, ул.Радован  Ковачевиќ- Гевгелија -211-890

Ресторан ˝БОНГУСТО˝, ул. Маршал Тито- Гевгелија -213-230

Ресторан ˝ЕЛЕНИ˝, ул. Радован Ковачевиќ- Гевгелија -218-317

Ресторан ˝МИКИ-ЏА˝, ул. Железничка- Гевгелија -213-001

Ресторан ˝АСТОРА˝, Булевар Гевгелија- Гевгелија -214-450

Гостилница ˝РУБИН˝- Гевгелија

Ресторан ˝МАНДРА˝, ул. Маршал Тито- Гевгелија -213-370

Ресторан ЈАВОР  ЏОКО Мрзенци- Гевгелија -216-920

Ресторан ЈАВОР АГАПИ Мрзенци- Гевгелија -212-920

 

Такси компании

 

ТД"БУШ" ИСТО ДООЕЛ,тел.15 33

ТД "МАСТЕР" Копмпани, тел.15 31

ТД "TA- MИ" Тодор ДООЕЛ, тел.1544

ТД "ХИТ– Џ.М." ДООЕЛ, тел.15 48

ТД "Меланија–плус"ДООЕЛ,тел.034/215-700

ТД "Сити – плус" ДОО, тел. 034/215-900

ТД "М.Ј. Компани", тел.034/215-888


 

БИЗНИС ПОНУДА

КУЛТУРА

ТУРИСТ ИНФО

АКТУЕЛНО

_____________________
 

НАРЕДНИ НАСТАНИ

_____________________