ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.
ПОЧНУВААТ ИЗВЕДБЕНИТЕ РАБОТИ ЗА ИЗГРАДБА НА НОВИ УЧИЛНИЦИ ВО СОУ„ЈОСИФ ЈОСИФОВСКИ“

ПОЧНУВААТ ИЗВЕДБЕНИТЕ РАБОТИ ЗА ИЗГРАДБА НА НОВИ УЧИЛНИЦИ ВО СОУ„ЈОСИФ ЈОСИФОВСКИ“

Градежната фирма „Еуроинг“ од Гевгелија, кој понуди најповолна понуда на меѓународниот тендер,...

ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА ЌЕ СПОДЕЛУВА ИСКУСТВА ЗА МИГРАНТСКАТА КРИЗА СО ДЕВЕТ ЕВРОПСКИ ОПШТИНИ

ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА ЌЕ СПОДЕЛУВА ИСКУСТВА ЗА МИГРАНТСКАТА КРИЗА СО ДЕВЕТ ЕВРОПСКИ ОПШТИНИ

Општина Гевгелија преку европска програма ќе споделува искуства околу мигрантската криза со...

ВОДИЦИ 2019 : ПО КРСТОТ ЌЕ СЕ СКОКА ОД ИСТОЧНИОТ БРЕГ НА ВАРДАР

ВОДИЦИ 2019 : ПО КРСТОТ ЌЕ СЕ СКОКА ОД ИСТОЧНИОТ БРЕГ НА ВАРДАР

Во сабота, на 19 јануари 2019 година, во 12 часот, на мостот на реката Вардар, кај мотелот...